Няколко начина да достигнеш до оргазъм, без да правиш секс

2015-02-16 15:59:00
Няколко начина да достигнеш до оргазъм, без да правиш секс
Снимка: Dreamstime

Повечето двойки стигат до оргазъм, след като правят секс. Възможно е обаче да изпиташ истинска наслада и без да има сексуален акт. Да, определено не е лесно, но не е нещо невъзможно и си струва да опиташ. Виж няколко неща, които определено ще те възбудят, а може и да те накарат да свършиш, без да си правил секс с партньора:

 

Използвайте секс играчки – продават се в секс магазините и са подходящи за двойки, които обичат да разнообразяват сексуалния си живот. Има най-различни, така че отиди с гаджето (ако си над 18-годишна възраст!) и си изберете нещо по ваш вкус.

 

 

Мастурбирайте един пред друг – нормално е да свършиш, когато гаджето ти те докосва с ръка или с език. Но можеш ли да стигнеш до оргазъм, гледайки как гаджето ти се самозадоволява? Може да изненадаш гаджето си, като му кажеш, че искаш да опитате нещо ново. Легни на леглото и го помоли да те гледа, докато ти се пипаш по ерогенните ти зони. Дали ще свършиш, без негова помощ или ще му дадеш да се включи, ти решаваш.

 

Дай му достъп до гърдите – това е ерогенна зона при голяма част от жените. Доста мъже ги пропускат по време на любовната игра, затова помоли гаджето си да им обърне повече внимание. Възможно е при продължителна стимулация да достигнеш до оргазъм, без да правите секс.

 

Говорете си мръсотии – ако и двамата нямате против мръснишките думи по време на секс, може да нажежите атмосферата допълнително, като си шепнете такива тихо на уше. Доста мъже и жени достигат до оргазъм, слушайки мръсните думи, които говори партньорът им. Не започвай с най-мръсните, нека има лека градация, която постепенно да нажежава атмосферата.

 

Правете тантрически секс – ще ти е нужно време, за да успееш да се научиш на него, но определено си заслужава. Тантрическият секс е предимно нагласа, настройка, а не опит и техника.

 

Натискайте се – доста тийнейджъри се натискат, търкат един в друг, поклащат се, сякаш правят секс, но така и не стигат до полов акт. Възможно е и двамата да получите оргазъм, докато правите това.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия